think-adesign
ANDREW FIELD
think-adesign
+
designerbydaykittenbynight:

This looks like the back of a carriage house in Savannah. :)
+
enochliew:

Bouché Lamp by Alessandro Zambelli
The glass bottle is topped off with an oak stopper and contains a fluorescent tube bulb.
enochliew:

Bouché Lamp by Alessandro Zambelli
The glass bottle is topped off with an oak stopper and contains a fluorescent tube bulb.
+
enochliew:

Quattro Festkogl Alm by Designliga
The contrast between old and new begins at the entrance to the hut builds throughout the interior, before subsiding again at the entrance to the second dining area.
enochliew:

Quattro Festkogl Alm by Designliga
The contrast between old and new begins at the entrance to the hut builds throughout the interior, before subsiding again at the entrance to the second dining area.
enochliew:

Quattro Festkogl Alm by Designliga
The contrast between old and new begins at the entrance to the hut builds throughout the interior, before subsiding again at the entrance to the second dining area.
enochliew:

Quattro Festkogl Alm by Designliga
The contrast between old and new begins at the entrance to the hut builds throughout the interior, before subsiding again at the entrance to the second dining area.
+
muster-d:


Interior Design Magazine, November 2013

muster’d goodness.
Find more at http://muster-d.tumblr.com/
+
+
floresenelatico:

Growing Structure: Kagome Sandpit in Vienna.
http://www.detail-online.com/architecture/topics/growing-structure-kagome-sandpit-in-vienna-021002.html
Kagome is a special weaving technique as well as a Japanese children’s song. It’s also the name of a children’s sand pit in the outdoor playing area of the Vienna MuseumsQuartier. The sandpit created last summer is enclosed by planted willow cuttings. It was designed and developed by PPAG architects, together with Julia Stefanie Meyer and Simon Oberhammer.
floresenelatico:

Growing Structure: Kagome Sandpit in Vienna.
http://www.detail-online.com/architecture/topics/growing-structure-kagome-sandpit-in-vienna-021002.html
Kagome is a special weaving technique as well as a Japanese children’s song. It’s also the name of a children’s sand pit in the outdoor playing area of the Vienna MuseumsQuartier. The sandpit created last summer is enclosed by planted willow cuttings. It was designed and developed by PPAG architects, together with Julia Stefanie Meyer and Simon Oberhammer.
floresenelatico:

Growing Structure: Kagome Sandpit in Vienna.
http://www.detail-online.com/architecture/topics/growing-structure-kagome-sandpit-in-vienna-021002.html
Kagome is a special weaving technique as well as a Japanese children’s song. It’s also the name of a children’s sand pit in the outdoor playing area of the Vienna MuseumsQuartier. The sandpit created last summer is enclosed by planted willow cuttings. It was designed and developed by PPAG architects, together with Julia Stefanie Meyer and Simon Oberhammer.
floresenelatico:

Growing Structure: Kagome Sandpit in Vienna.
http://www.detail-online.com/architecture/topics/growing-structure-kagome-sandpit-in-vienna-021002.html
Kagome is a special weaving technique as well as a Japanese children’s song. It’s also the name of a children’s sand pit in the outdoor playing area of the Vienna MuseumsQuartier. The sandpit created last summer is enclosed by planted willow cuttings. It was designed and developed by PPAG architects, together with Julia Stefanie Meyer and Simon Oberhammer.
+
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
thecopperline:

STONE CREEK CAMP
It occurs to me that I’ve started a few posts now with the words: ‘This has been one of my favourite houses for a long time…’ If not exactly those words, then something similar. But it’s true: I’ve been bookmarking houses for over a year in the run up to launching this blog. And yes, many of them are favourites.
It’s time to share another with Stone Creek Camp. Situated along a sloping hill at Bigfork, Montana, this isn’t one house but rather a series of buildings starting with a pair of gatehouses and progressing to the main house, the main lodge and the guesthouse. The project is the work of the architects Andersson Wise and was completed in 2008.
Read More
+
nothingtochance:

PORT ‘A” BATCH / BONNIFAIT + GLIESEN
Atelierworkshop believe up-cycling containers can be an effective answer for large scale projects and if portability, site access, robustness, security are issues. The Port-a-Bach prototype was built in Hangzhou, China and shipped to New Zealand. It is now part of the permanent collection of Puke Ariki Museum, New Plymouth. We have also developed prototypes of fittings that use the existing container connections to attached solar and wind equipment. Atelierworkshop’s Port-a-Bach is not in production but we do accept commissions to design customized container building solutions . 
nothingtochance:

PORT ‘A” BATCH / BONNIFAIT + GLIESEN
Atelierworkshop believe up-cycling containers can be an effective answer for large scale projects and if portability, site access, robustness, security are issues. The Port-a-Bach prototype was built in Hangzhou, China and shipped to New Zealand. It is now part of the permanent collection of Puke Ariki Museum, New Plymouth. We have also developed prototypes of fittings that use the existing container connections to attached solar and wind equipment. Atelierworkshop’s Port-a-Bach is not in production but we do accept commissions to design customized container building solutions . 
nothingtochance:

PORT ‘A” BATCH / BONNIFAIT + GLIESEN
Atelierworkshop believe up-cycling containers can be an effective answer for large scale projects and if portability, site access, robustness, security are issues. The Port-a-Bach prototype was built in Hangzhou, China and shipped to New Zealand. It is now part of the permanent collection of Puke Ariki Museum, New Plymouth. We have also developed prototypes of fittings that use the existing container connections to attached solar and wind equipment. Atelierworkshop’s Port-a-Bach is not in production but we do accept commissions to design customized container building solutions . 
nothingtochance:

PORT ‘A” BATCH / BONNIFAIT + GLIESEN
Atelierworkshop believe up-cycling containers can be an effective answer for large scale projects and if portability, site access, robustness, security are issues. The Port-a-Bach prototype was built in Hangzhou, China and shipped to New Zealand. It is now part of the permanent collection of Puke Ariki Museum, New Plymouth. We have also developed prototypes of fittings that use the existing container connections to attached solar and wind equipment. Atelierworkshop’s Port-a-Bach is not in production but we do accept commissions to design customized container building solutions . 
nothingtochance:

PORT ‘A” BATCH / BONNIFAIT + GLIESEN
Atelierworkshop believe up-cycling containers can be an effective answer for large scale projects and if portability, site access, robustness, security are issues. The Port-a-Bach prototype was built in Hangzhou, China and shipped to New Zealand. It is now part of the permanent collection of Puke Ariki Museum, New Plymouth. We have also developed prototypes of fittings that use the existing container connections to attached solar and wind equipment. Atelierworkshop’s Port-a-Bach is not in production but we do accept commissions to design customized container building solutions . 
+
serpentine913:

Venice Beach, Los Angeles + Photographer Ebo Fraterman
+
city dwelling